Toimitusehdot

Toimitus- ja maksuehdot 1.9.2017 alkaen

Maksutavat

Checkout on sinulle turvallinen maksutapa. Palvelu on Checkout Finland Oy:n (y-tunnus 2196606-6) ylläpitämä ja Checkout Finland Oy on osa OP Ryhmää, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa.Checkout-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Checkout Finland Oy, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Checkout Finland Oy, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Checkout Finland tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa- ja MasterCard SecureCode -todentamispalvelut.

Checkout näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo

Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

MobilePay

Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: mobilepay.fi/asiakastuki/ehdot

Masterpass

Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla: masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf

Siirto

Maksuihin sovellettavat ehdot:

OP:n yleiset euromaksuehdot

Siirto-palvelut käyttöehdot Nordealla

GSM-maksu

Ainapay

Palvelu perustuu 060605-maksupalvelunumeroiden käyttöön. Maksaminen tapahtuu soittamalla maksupalvelunumeroon ja toimimalla äänitiedotteiden mukaisesti.

Palvelun hinta on palvelunumerokohtainen ja sisältää tuotteen hinnan sekä palveluun liittyvän laskutuskorvauksen. Palvelun hinnan lisäksi asiakas maksaa normaalin matkapuhelumaksun oman matkapuhelinoperaattorinsa hinnoittelun mukaisesti. GSM-maksuostot peritään käyttäjän puhelinlaskussa.

Palvelun käytön rajoitukset /matkapuhelinliittymä:

Yksittäinen ostotapahtuma enintään 52,32 € (sis. alv)

Ostokset kuukaudessa enintään 100 € (sis. alv)

Enintään kaksi ostosta päivässä

Ei toimi prepaid-liittymillä

Lisätietoja: aina.fi
 

Lasku- ja osamaksupalvelut

Lasku- ja osamaksupalveluita Checkoutin kautta tarjoavat OP, Collector, Jousto ja Mash (ent. Euroloan). Collector tarjoaa lasku- ja osamaksuvaihtoehdon myös yritysasiakkaille.

Luethan vielä rahoitusyhtiökohtaiset tarkemmat ehdot, jotka näet hyväksyessäsi maksun. Kun hyväksyt maksun, hyväksyt samalla rahoitusyhtiön ehdot.

Lue lisää lasku- ja osamaksutavoista:

Collector

Collectorin yrityslaskun ehdot [PDF]

Collector-tuoteseloste [PDF]

Lue lisää: Collector.fi

Jousto

Jousto-tuoteseloste [PDF]

Lue lisää: Jousto.com

OP Osta laskulla

OP:n lasku- ja osamaksutavan kuluttajaehdot [PDF]

OP Osta laskulla -tuoteseloste

Mash

Lue lisää: Mash.com

Toimitusaika

Normaali toimitusaika on 2-14 arkipäivää tilauksesta.


Toimitustapa

Tuotteemme toimitetaan joko Matkahuollon tai postin kautta. 

Voit valita itse joko noudon lähimmästä Matkahuollon tai postin toimipisteestä,postiautomaatista, toimituksen kotiosoitteeseesi (MH jakopaketti) tai postin pikkupaketti (sopii postilaatikkoon).


Toimitusmaksu

Verkkokaupassa maksat toimitusmaksuja tilauksesi painon mukaan.

Arvonlisävero

Tuotteidemme hinnat sisältävät arvonlisäveroa 0, 10 tai 24 % tuotteesta riippuen.

Takuu

Tuotetiedoissa on kerrottu tuotteen mahdollinen takuuaika. Paketin mukana saamasi lähete toimii takuutodistuksena.

Tuotteen palautusoikeus

Käyttämättömillä tuotteilla on 14 päivän rajoittamaton palautusoikeus. Tuote on palautettava avaamattomana ja käyttämättömänä omassa alkuperäisessä tuotepakkauksessaan, jossa on kaikki tuotteeseen kuuluvat osat mukana. 

Mikäli haluat vaihtaa tai palauttaa tuotteen, ota yhteyttä myyntiimme ensiaputuote(at)redcross.fi, niin saat ohjeet palautukseen,ilmoita maksun palauttamista varten myös pankkitilisi numero.

Toivomme, että ilmoitat myös tuotepalautuksen syyn, jotta voimme palvella sinua jatkossa paremmin. 

Palautuskuluista vastaa tuotteen palauttaja.

Jos tuotteessa on selkeä virhe, ota yhteys sähköpostitse ensiapukoulutus(at)redcross.fi ja saat ohjeet virheellisen tuotteen palautukseen. Punainen Risti vastaa tuotteen palautuskuluista.


Toimitus- ja maksuehdot ulkomaille

Ota yhteyttä myyntiimme ensiapukoulutus(at)redcross.fi. Ilmoita sähköpostissa täydellinen toimitusosoite ja yksilöi tilattavat tuotteet mahdollisimman tarkasti (esim. kpl-määrä, koko ja väri).

Räätälöimme tilauksesi toimituksen maakohtaisesti.

Yhteystiedot

Punainen Risti Ensiapu Oy

Hietaniemenkatu 7, 00100 Helsinki

ensiapukoulutus(at)redcross.fi

Puh 020 701 2878